LOGIN code MEditatie: CONFLICTHANTERING

Met deze LOGIN code kan je levenslang op de website toegang krijgen op deze MEditatie: 'CONFLICTHANTERING'LOGIN code MEditatie: CONFLICTHANTERING

Elly Jans

WAUW Dit was drie-in-één: een meditatie, visualisatie én een energetische oefening. Prachtig hoe jij dit maakt, Yves, dat is echt een talent van je. Alles klopt: je stem zorgt ervoor dat ik me kan overgeven, de achtergrondinfo voedt mijn geest en de muziek zorgt ervoor dat ik helemaal in de oefening zit. Het mooiste van allemaal is dat de manier waarop ik kijk naar de persoon die ik veroordeel, écht verandert. Het voélt meteen anders en lichter. En de persoon voelt het ook, dat merk ik aan onze relatie. Ik heb ook geleerd om anders te kijken naar oordelen. Een oefening die ik nog vaak ga herhalen, bedankt om dit te creëren! Een aanrader voor iedereen die zonder eindeloos te praten met de ander betere relaties wil.

Jeanine Vanbockryck

Wooow in èèn woord ‘Wooow’! Wat een ervaring en opluchting! ? Voor mij een meditatie & coaching tegelijk!! Van Ganser Harte Bedankt Yves!!!